Over ons

Is het tijd voor een feestje, familiedag, evenement of andere happening? Doexa Fun Verhuur verhuurt alle benodigdheden voor een geslaagd feest. Hierbij staan uw wensen volledig centraal en krijgt u eerlijk en meedenkend advies. Wij hopen er op deze manier met u, uw happening tot een groot succes van te maken. Bij Doexa Fun Verhuur staat service, eerlijkheid & meedenken voorop.

Springkussen huren tot stormbaan en complete zeskampen spellen.

Gezellig springen en glijden of met hoge snelheid over een lange stormbaan is allemaal mogelijk. Doexa Fun Verhuur is een bekend adres om goede, veilige en schone springkussens te huren. Ook van een sportieve zeskamp en diverse attracties bent u helemaal aan het juiste adres!

Ook hier geven we graag een goed advies om de dag tot een mega succes te maken.

DOEXA FUN VERHUUR is een jong en dynamisch bedrijf met een flexibele instelling dat gevestigd is in Zwolle.
Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Ons verhuurassortiment bestaat uit springkussens en overige Fun verhuurartikelen.
Het springkussen assortiment bestaat uit springkussens die geschikt zijn voor vele doeleinden zoals verjaardagen, familie-, buurt- & kinderfeestjes maar ook voor grotere evenementen zoals sport evenementen, bedrijfsfeesten, braderieën en bedrijfsopeningen. Door middel van onze bezorgservice met een laag tarief bestrijken wij een groot verhuurgebied in Zwolle en omgeving.

Kom in contact